האם השכרת כלים לאירועים חייבת לכלול גם כלי חימום?
אין צל של ספק שאחד הפרמטריים המרכזיים להצלחה של כל אירוע, אם לא המרכזי מכולם, הוא האוכל שיוגש בו. אלא שמעבר לאיכותן של המנות הספציפיות, ברור שהדבר יכול להיעשות רק כאשר יש את הכלים האידיאליים לחימום ולהכנת האוכל. באם מכינים את האוכל באופן עצמאי, ולא מתבססים על חברת קייטרינג או שירותים חיצוניים, ההצטיידות בכלי החימום הופכת למשמעותית.
אבל האם בהחלט נדרש לרכוש אותם הלכה למעשה, אך ורק למטרת האירוע?
באופיר אירועים אנו יוצאים מנקודת הנחה שהשכרת רשימה ארוכה של פריטים לאירוע ובכלל זה כלי חימום, היא אידיאלית. כמעט בכל אחד מהמקרים שפנו אלינו, בחישוב פשוט נמצא כי רכישת כל הציוד ואפסונו לאחר האירוע, פשוט לא כדאית. הנה כל מה שחשוב לדעת על השירותים שלנו בתחום ועל היתרונות שלנו ביחס למתחרים.
על החשיבות שבהשכרת כלים לחימום אוכל
השכרת כלי חימום, מעצם הגדרתם, היא צורך חיוני באינספור אירועים. המדובר הוא בשורה ארוכה של כלים שייקחו חלק משמעותי במשוואת הכנת האוכל לאורחים. חשוב לא פחות: ישמרו עליו חמים, ועקב כך גם טעים, משך כל האירוע. ברור שלא מעט כלים עונים על ההגדרה הזו, כאשר בין הכלים המבוקשים ביותר ניתן למנות סירים, קדרות ומרקיות, מיחמים, פלנצ'ות, מנגל שולחני, שפינג דיש, רוטביה לרוטב חם, ווק ארון חימום – והרשימה עוד ארוכה.
הגם שחלק מהמוצרים האמורים ייכללו ככל הנראה בביתה של כל משפחה ישראלית, אין זה מובן מאליו כלל שהם יוכלו לסייע בעת עריכת אירוע. ראשית, מבחינת הכמות שלהם, שנוטה להיות מצומצמת במיוחד, ובוודאי לא מתאימה לאירוע בו עשרות, או מאות, אורחים. היבט חשוב נוסף הוא שאין זה הכרח שאותם מוצרים יהיו ברמת הפאר הנדרשת על מנת להכניס אותם לתוך משוואת האירוח: משפחות רבות מתפשרות בבחירת כלי החימום שלהן, ושימוש בהם באירוע עלול להיות לא מתאים, או אפילו בלתי מכובד עבור האורחים..